Vantaan musiikkiopiston sivusto on julkaistu

Tiedote

Vantaan musiikkiopiston sivusto on julkaistu 17.6.2022. Se on osa uutta vantaa.fi:tä täydentävää teemasivustojen kokoelmaa.

Viulistityttö soittaa kulttuurikeskus Orvokin luokassa.

Vantaan kaupungin verkkopalveluiden keihäänkärki on vantaa.fi, josta asukkaat ja muut sidosryhmät saavat kattavasti tietoa palveluista, osallistumismahdollisuuksista, tapahtumista ja monesta muusta. Pääsivustoa täydentävät teemasivustot, kuten nyt julkaistu Vantaan musiikkiopiston oma sivusto.

Vantaan musiikkiopiston omalta sivustolta löydät mm. kattavasti tietoja opintomahdollisuuksista ja musiikkiopiston tapahtumista.
Siirry Vantaan musiikkiopiston teemasivustolle

Sivustoa kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa

Keräämme käyttäjiltä palautetta ja kehitysehdotuksia, joiden avulla sivustoa kehitetään. Mahdollisimmat konkreettinen palaute auttaa meitä jatkokehityksen kannalta, esimerkiksi linkit sivuille, joissa tieto on puutteellista tai virheellistä tai sisältö, jota ei löytynyt sivustolta.

Kerrothan palautteessasi sivuston, jos palaute koskee jotain tiettyä sivustoa. Näin palautteesi ohjautuu kyseistä parhaiten oikealle taholle eli kyseisen sivuston ylläpitäjille.

Palautelomake

Avainsanat

MusiikkiHarrastuksetTeemasivustot