Palveluryhmä: Viestintä

Lukuvuoden työjärjestys ja ryhmien aikatauluja

Sisältösivu

Lukuvuoden työjärjestys sekä yhteismusisointiryhmien ja musiikin hahmotusaineiden aikataulut.

Blogikategoria

Sisältösivu

Blogikategoria kokoaa yhteen samaan aihepiiriin liittyvät kirjoitukset. Voit rajata kategorioista muodostuvia listoja suodattimien avulla.

Vantaan musiikkiopiston sivusto on julkaistu

Tiedote

Vantaan musiikkiopiston sivusto on julkaistu 17.6.2022. Se on osa uutta vantaa.fi:tä täydentävää teemasivustojen kokoelmaa.

Palveluryhmä

Sisältösivu

Palveluryhmä kokoaa samaan palvelukategoriaan merkittyä sisältöä. Sivustolla voi olla myös muuta aiheeseen liittyvää sisältöä.

Kohderyhmä

Sisältösivu

Kohderyhmällä voidaan merkitä jollekin tietylle kohderyhmälle erityisesti kohdistettuja sisältöjä. Sivustolla voi olla myös muuta ryhmälle kohdistuvaa sisältöä.

Suuralue

Sisältösivu

Kullekin suuralueelle merkityt sisällöt listautuvat termin avulla. Sivustolla on voi olla myös muuta aiheeseen liittyvää sisältöä.

Hankkeen rahoittaja

Sisältösivu

Hankkeen rahoittaja on Vantaan yhteistyökumppani, joka rahoittaa hanketta. Hankkeiden rahoittajien tiedot näytetään hankkeiden sivuilla.

Hankkeen yhteistyökumppani

Sisältösivu

Hankkeen yhteistyökumppani on mukana hankkeen toteutuksessa. Hankkeiden yhteiskumppaneiden tiedot näytetään hankkeiden sivuilla.

Vantaa.fi-palvelun tietosuoja

Sisältösivu

Vantaa käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tällä sivulla kerrotaan, kuinka henkilötietoja käsitellään vantaa.fi-palvelussa.

Henkilötietojen käsittely Vantaan uutiskirjepalvelussa

Sisältösivu

Tällä sivulla kerrotaan, miten henkilötietojanne käsitellään, kun olette tilannut uutiskirjeitä Vantaan uutiskirjepalvelusta.