Palveluryhmä: Viestintä

Tietoa sivustosta

Sisältösivu

Verkkopalvelukokonaisuuteen kuuluvat Vantaan kaupungin virallinen sivusto vantaa.fi sekä kokonaisuutta täydentävät teemasivustot.

Henkilötietojen käsittely Vantaan uutiskirjepalvelussa

Sisältösivu

Tällä sivulla kerrotaan, miten henkilötietojanne käsitellään, kun olette tilannut uutiskirjeitä Vantaan uutiskirjepalvelusta.

Vantaa.fi-palvelun tietosuoja

Sisältösivu

Vantaa käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tällä sivulla kerrotaan, kuinka henkilötietoja käsitellään vantaa.fi-palvelussa.

Blogikategoria

Sisältösivu

Blogikategoria kokoaa yhteen samaan aihepiiriin liittyvät kirjoitukset. Voit rajata kategorioista muodostuvia listoja suodattimien avulla.

Vantaan musiikkiopiston sivusto on julkaistu

Tiedote

Vantaan musiikkiopiston sivusto on julkaistu 17.6.2022. Se on osa uutta vantaa.fi:tä täydentävää teemasivustojen kokoelmaa.

Lukuvuoden työjärjestys ja ryhmien aikatauluja

Sisältösivu

Lukuvuoden työjärjestys sekä yhteismusisointiryhmien ja musiikin hahmotusaineiden aikataulut.

Palveluryhmä

Sisältösivu

Palveluryhmä kokoaa samaan palvelukategoriaan merkittyä sisältöä. Sivustolla voi olla myös muuta aiheeseen liittyvää sisältöä.

Kohderyhmä

Sisältösivu

Kohderyhmällä voidaan merkitä jollekin tietylle kohderyhmälle erityisesti kohdistettuja sisältöjä. Sivustolla voi olla myös muuta ryhmälle kohdistuvaa sisältöä.

Suuralue

Sisältösivu

Kullekin suuralueelle merkityt sisällöt listautuvat termin avulla. Sivustolla on voi olla myös muuta aiheeseen liittyvää sisältöä.

Hankkeen rahoittaja

Sisältösivu

Hankkeen rahoittaja on Vantaan yhteistyökumppani, joka rahoittaa hanketta. Hankkeiden rahoittajien tiedot näytetään hankkeiden sivuilla.