Vantaan musiikkiopiston Soivat Joulumarkkinat Kulttuurikeskus Orvokissa 10.12.

Uutinen

Asiasanat

Kulttuuri

Vantaan musiikkiopisto järjestää Soivat Joulumarkkinat Kulttuurikeskus Orvokissa (Orvokkitie 15) lauantaina 10.12. klo 12–15. Tapahtuma tarjoaa useita konsertteja, myyjäisiä ja kahvittelua.

joulukoristeet ja jouluvalot kuusella.

Vantaan musiikkiopisto järjestää Soivat Joulumarkkinat Kulttuurikeskus Orvokissa lauantaina 10.12. klo 12–15. Kyseessä on uusi koko perheen tapahtuma, johon on vapaa pääsy. Luvassa on musiikkiesityksiä, soitinesittelyjä, myyjäiset, arpajaiset ja kahvila. Pihalla voi nauttia makkarasta ja kuumasta glögistä.

Tapahtuman myyntipöydistä vastaavat musiikkiopiston yhteismusisointiryhmät. Myyjäisistä voi ostaa mukaansa mm. leivonnaisia, kortteja ja levyjä. Musiikkiopiston opettajat ovat lahjoittaneet myyntiin tekemiään käsitöitä. Tapahtuman myyjäisten tuotot menevät oppilaiden stipendikassaan ja yhteismusisointiryhmien hyväksi. Ostokset sekä myyntipöydissä, että kahvilassa voi tehdä vain käteisellä.

Orvokkisalissa on kuusi eri konserttia puolen tunnin välein alkaen klo 12. Ohjelmassa on mm. muskariesitys, pianistien yhteislauluja nelikätisesti, lasten jousiorkestereita, barokkiorkesteri, lasten puhallinorkesteri sekä oboistien ja fagotistien yhteisesitys. Kahvilan yhteydessä on Musacorner, jossa esiintyy erilaisia pienkokoonpanoja. Kulttuurikeskuksen pihassa esiintyvät mm. kuorot ja vaskisoittajat. Tapahtumassa pääsee lisäksi tutustumaan muutamiin musiikkiopistossa opetettaviin soittimiin, kuten mataliin vaskisoittimiin. Ohjelmanumeroita on myös ruotsin kielellä musiikkiopiston ruotsinkielisen opetuksen oppilaiden tarjoamana.

Avainsanat

MusiikkiTapahtumatJoulun aika