Haku Vantaan musiikkiopiston Laurus-kuoroihin.

Tiedote

Vantaan musiikkiopiston Laurus Nuorisokuoro ja Laurus Kamarikuoro ottavat riveihinsä uusia laulajia. Nuorisokuoro on suunnattu 12–20-vuotiaille tytöille ja kamarikuoro on aikuisista laulajista koostuva sekakuoro. Kuoroihin haetaan soveltuvuustestin kautta.

Laurus Kamarikuoron promokuva

Laurus Kamarikuoro

Laurus Nuorisokuoro on suunnattu 12–20-vuotiaille tytöille. Kuoron ohjelmisto on pääosin a cappellaa (soitinsäestyksetöntä laulumusiikkia). Kuorossa tutustutaan erilaisiin kuorolaulutyyleihin ja teoksia on eri maista ja eri genreistä. Laurus on saavuttanut huomiota kuorolaulukatselmuksissa Suomessa ja se on vieraillut ja kilpaillut menestyksekkäästi myös ulkomailla.
 

Laurus Kamarikuoro on aikuisten sekakuoro. Kuoro on perustettu syksyllä 2004 täydentämään Vantaan musiikkiopiston kuorotarjontaa. Parinkymmenen laulajan voimin kuoro on vuosien aikana valmistanut monipuolista, pääosin a cappella -ohjelmistoa musiikin eri alueilta ja aikakausilta.

Kuoroihin haetaan soveltuvuustestin kautta. Soveltuvuustestissä esitetään vapaavalintainen laulu ilman säestystä (esim. kansanlaulu, kuten Taivas on sininen ja valkoinen). Lisäksi on pieniä melodiantoistotehtäviä ja selvitetään mikä ääniala sopii pyrkijälle parhaiten. Aikaisempi kokemus kuorossa laulamisesta ja nuotinlukutaito katsotaan eduksi kuoroon hakiessa.

Soveltuvuustesti järjestetään Tikkurilan kirjastotalon (Lummetie 4) Lummesalissa tiistaina 23.8. klo 18.

lisätiedot ja ilmoittautumiset soveltuvuustestiin
Heidi Harinen, kuorojen johtaja
heidi.harinen@vantaa.fi
p. 050 374 3579