Yhteystiedot

Asiasanat

KoulutusKulttuuri

Vantaan musiikkiopiston hallinnon, toimiston, vahtimestareiden ja toimipisteiden yhteystiedot.

Hallinto

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@vantaa.fi‍ 

Vs. rehtori Kimmo Kola 
p. 040 511 6256

Vs rehtori Kimmo Kola

Kimmo Kola (mus.ped. YAMK, harmonikansoiton opettaja) on toiminut VMOssa apulaisrehtorina vuodesta 2013. Ennen tätä hän on työskennellyt VMOssa harmonikansoiton opettajana vuodesta 1995. Kimmon työn kuvaan kuuluu mm. musiikin hahmotusaineiden, musiikkiteatterin, puhaltimien ja pop&jazz -soitinten esimies- ja oppilasasiat, sinfonia- ja viihdeorkesteriperiodit, musiikkiluokkayhteistyö, tila- ja ICT-asiat sekä muut hallinnolliset tehtävät. 

apulaisrehtori Ulla Hairo-Lax 
p. 040 511 6254

Apulaisrehtori Ulla Hairo-Lax

Ulla Hairo-Lax (MuT, musiikin- ja pianonsoiton opettaja, musiikkiterapeutti) aloitti VMO:ssa apulaisrehtorin tehtävissä syksyllä 2019. Ennen tätä hän on toiminut monenlaisissa musiikkialan tehtävissä, kuten musiikinopettajana peruskoulussa ja lukiossa, pianonsoitonopettajana sekä tutkijana. 
 
Ullan työnkuvaan kuuluu muskariopetuksen, laulun, kuorojen, jousisoitinten ja nuorempien soittajien jousiorkestereiden esimies- ja oppilasasiat sekä muut hallinnolliset tehtävät. Ulla on myös vastuussa ruotsinkielisen kokonaisuuden, Vanda musikinstitutin, toiminnasta. Ulla iloitsee työstään Vantaan musiikkiopiston perinteikkäässä ja luovan innostuneessa ilmapiirissä hienojen oppilaiden, taitavien opettajien ja riemukkaan hallinto- ja toimistohenkilökunnan kanssa.

Vs. apulaisrehtori Kaisa Vokkolainen
p. 040 511 6255
 

Vantaan musiikkiopiston apulaisrehtori Kaisa Vokkolainen.

Kaisa Vokkolainen aloitti Vantaan musiikkiopistossa apulaisrehtorin sijaisena elokuussa 2022. Ennen tätä hän on toiminut mm. Joensuun konservatoriossa ja Porvoonseudun musiikkiopistossa varhaisiän musiikkikasvattajana sekä rehtorina Asikkalanseudun musiikkiopistossa. Kaisan työnkuvaan kuuluu pianon, kitaran, harpun, kanteleen, Tempo-orkesterien ja musiikkiteatterin esihenkilö- ja oppilasasiat sekä muut hallinnolliset tehtävät. 

Toimisto

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@vantaa.fi‍ 

Asiakaspalvelu ma–pe klo 9.00–12.00 ja 13.00–15.00 
 
opintosihteeri Seija Elfving (oppilasasiat, lukukausimaksut, palkat) 
p. 040 843 7401

toimistosihteeri Seija Elfving

Seija Elfving on ollut oppilashallinnon sihteerinä musiikkiopistolla vuodesta 2001 lähtien. Toimenkuvaan kuuluu monenlaisia hallinnollisia tehtäviä, mm. oppilasasioita, lukukausimaksuja, opettajien palkka-asioita ja asiakaspalvelua. 
 
opintosihteeri Lisa Sjöström (taloushallinto, VMI) 
p. 043 830 1064

Vantaan musiikkiopiston opintosihteeri Lisa Sjöström.

Lisa on ollut musiikkiopistolla oppilashallinnon sihteerinä elokuusta 2020. Tätä ennen Lisa on ollut töissä eri aloilla yksityisellä- ja kuntasektorilla, valtiolla ja yksityisyrittäjänä. Toimenkuvaan kuuluu mm. ruotsinkielinen asiakaspalvelu ja oppilashallinto, osto- ja myyntilaskutus ja Timmi tilanvarausjärjestelmän hoito.

kulttuurituottaja Erik Marttinen 
p. 050 318 1654

kulttuurituottaja Erik Marttinen

Erik on keskisuomalaislähtöinen musiikkitieteen maisteri, joka on aloittanut työn Vantaan musiikkiopistossa syksyllä 2019. Tätä ennen Erik on viihdyttänyt tanssivaa kansaa bilebändi Gringon basistina ympäri Suomea, toiminut Tampere Filharmonian markkinointiassistenttina ja tehnyt erinäisten tapahtumien tuotannollisia ja viestinnällisiä tehtäviä mm. Porvoonseudun musiikkiopistolle, Lohja Soi -festivaalille ja Soiva Keski-Suomi konserttisarjalle. VMO:lla Erikin työnkuvaan kuuluu mm. opiston konserttien tuottaminen ja markkinointi sekä sinfoniaorkesterin intendentinomaiset tehtävät.

Vahtimestarit

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@vantaa.fi‍

Ari Ruoho, Kulttuurikeskus Orvokin pääopetuspiste (Orvokkitie 15) 
p. 043 825 4711  
Paikalla ma–to klo 13–21, pe klo 13.00–19.15

Vantaan musiikkiopiston Kulttuurikeskus Orvokin vahtimestari Ari Ruoho.

 
 
Pekka Rautiainen, Myyrmäen pääopetuspiste (Patotie 2) 
p. 050 314 6370 
Paikalla ma–to klo 13–20.30, pe klo 13.00–18.45 
Vantaan musiikkiopiston soitinvuokraamo, puh. 050 314 6370 
 
Liisa Seppänen, Lummetien pääopetuspiste (Lummetie 4)
p. 050 303 6138 
Paikalla ma–to klo 15–21, pe klo 15–19

Toimipisteet

Vantaan musiikkiopisto tarjoaa musiikinopetusta Vantaalla noin 20 opetuspisteessä suomen ja ruotsin kielellä. Pääopetuspisteet sijaitsevat Tikkurilan kirjastotalossa, Kulttuurikeskus Orvokissa ja Myyrmäessä. Lisäksi opetusta ja harjoituksia järjestetään mm. monilla vantaalaisilla kouluilla ja päiväkodeilla.

Avainsanat

HallintoYhteystiedot