Asiasana: Tapahtumat

Yleisötilaisuus, johon voi päästä maksua vastaan tai ilman. Tapahtumia järjestävät mm. kaupunki, järjestöt, yritykset ja yksityishenkilöt.

Vantaan musiikkiopiston Talven sinfoniaa –konsertti 3.2. 

Uutinen

Vantaan Nuorten Sinfoniaorkesteri konsertoi Kulttuuritalo Martinuksessa perjantaina 3.2. klo 19 johtajanaan Juhani Lamminmäki.

Vantaan musiikkiopiston Soivat Joulumarkkinat Kulttuurikeskus Orvokissa 10.12.

Uutinen

Vantaan musiikkiopisto järjestää Soivat Joulumarkkinat Kulttuurikeskus Orvokissa (Orvokkitie 15) lauantaina 10.12. klo 12–15. Tapahtuma tarjoaa useita konsertteja, myyjäisiä ja kahvittelua.

Musiikkiopisto/Kulttuurikeskus Orvokin Orvokkisali

Toimipiste

Orvokkisali on varustettu modernilla esitystekniikalla, muun muassa musiikkiteatteria ja pop&jazz-konsertteja varten.

Tikkurilan suuralue

Lummesali

Toimipiste

Lummesali sijaitsee Tikkurilan kirjastotalossa musiikkiopiston päätoimipisteen yhteydessä.

Vantaan musiikkiopiston Isänpäiväkonsertti – Laulu Isälle Kulttuuritalo Martinuksessa 13.11. avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Uutinen

Vantaan musiikkiopisto järjestää Isänpäiväkonsertin Kulttuuritalo Martinuksessa sunnuntaina 13.11. klo 16. Konsertissa juhlistetaan pop & jazz -opetusta, jota on annettu nyt 25 vuoden ajan Vantaan musiikkiopistossa. Valokeilaan nostetaan pop & jazz -opetuksen laulu- ja soitinsolistit sekä upea

Myyrmäen suuralue

Konserttikalenteri

Sisältösivu

Vantaan musiikkiopiston konsertit ja tapahtumat listattuna. Konsertit ovat kaikille avoimia ja niihin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.